Јавете ни се: +389 78 844 927   +389 78 277 321  |  Пратете ни порака: info@eventsolutions.mk

Услуги

Ние сме тука да ги обезбедиме најдобрите услуги за вашите потреби!

Адора Евент Солутионс е лидер на пазарот во сегментот на услуги поврзани со успешна организација на настани, конференции, семинари, хибридни настани, деловни состаноци, одбележување на разни јубилеи  и деловни прослави.

Во делот на услуги за изнајмување на техничка опрема за настани располагаме со следново:

– Високо квалитетна опрема за озвучување на затворен и отворен простор;

– Опрема за симултан превод со капацитет до 400 учесници и превод до 12 јазици (истовремено);

– Опрема за организација на настани на отворен простор;

– Бини, подиуми и практикабли;

– Осветлување на настани (во затворен и отворен простор);

– ЛЕД Екрани;

–  Шатори и тенди.

Имаме искуство во организирање:

© 2024 - All Rights Reserved by Adora Event Solutions.