Јавете ни се: +389 78 844 927   +389 78 277 321  |  Пратете ни порака: info@eventsolutions.mk

Контакт

Подготвени сте да работите со нас? Ајде да го закажеме нашиот прв состанок!!

Јавете ни се и разговарајте со нашиот проектен менаџер за да дознаете повеќе за соработката со Adora Event Solutions за да ги постигнете вашите цели.

Или пополнете го формуларот и ќе ве контактираме во рок од 24 часа.

Email адреса

info@eventsolutions.mk
adoracsc@gmail.com

Телефонски број

+389 78 844 927

+389 78 277 321

Локација на нашите канцеларии

ул. “Иво Рибар Лола” Бр. 163
1200 Тетово, Република Македонија

© 2024 - All Rights Reserved by Adora Event Solutions.