WE CREATE EXPERIENCES TO IGNITE CHANGE

We offer a variety of event management services ranging from site selection, vendor negotiations, and on-site management.

Adora Event Solutions delivers a strategic, creative, turnkey solution for meeting and event planning services.

Our reputation and expertise, combined with a proven track record of outstanding service, affords our customers a stress-free and positive experience throughout the lifecycle of their programs. We are process-driven, results-oriented, and bottom-line focused, taking time to listen to our customers’ needs and translate them into successful outcomes.

Стотици институции, организации и бизниси веќе ни веруваат. Подготвени сте за соработка со нас?

„Што и да правите, правете го добро. Направете го тоа толку добро што кога луѓето ќе видат како го правите тоа, тие повторно ќе сакаат да се вратат и да ве видат како го правите, и истите тие ќе сакаат да донесат други и да им покажат колку добро го правите тоа што го правите.“

Волт Дизни

Што нѐ прави единствени?

Adora Event Solutions (AES) е основана од професионалци во областа на организација на настани, специјализирани за дизајнирање креативни, софистицирани и незаборавни настани. Извлекувајќи го максимумот од буџетот за Вашиот настан…

Our Process

Single-origin coffee church-key cray pop-up, hashtag keytar art party biodiesel sartorial you probably haven’t heard of them umami letterpress pug cloud bread kitsch. Humblebrag selfies bespoke prism.

Дел од нашите клиенти

Ние веруваме дека секој проект претставува шанса и предизвик да освоиме нови граници во нашата област. Секогаш сме инспирирани од нови идеи и креативен пристап, ги користиме знаењето и вештините кои ги имаме за да создадеме незаборавно искуство за клиентите.

© 2021 - All Rights Reserved by Adora Event Solutions.